Welkom 
 AV regionaal 
 Activiteiten 
 Nieuws 
 Leden 
 Tips & Truc's 
 Links 
 Foto Galerie 
 HDAV series 
 Contact 


 

Leo Koppens (1942)- Nederweert

 In 1977 ben ik begonnen met kleurenfotografie en dan direct met het creatieve werk in de donkere kamer. Al snel kwam de belangstelling voor de thematische fotografie, zoals het voortdurend veranderen van landschappen in de “tijd”, het ontdekken van kerkramen in bosdoorkijkjes.


Daarnaast is mijn belangstelling voor vele soorten muziek altijd groot geweest.

Het was een openbaring de meerwaarde te ontdekken van de combinatie van muziek met fotografische beelden d.m.v. projectie met meerdere diaprojectoren . Dit werd aanzienlijk verbeterd door geschikte software om de ingewikkelde timing van beeld en geluidsfragmenten te realiseren.

Door de razendsnelle ontwikkeling van de digitale fotografie kan met een beamer het samensmelten van beeld en muziek nog veel intenser gemaakt worden.

Tot op heden werk ik nog uitsluitend met stilstaande beelden. Toch lijken de presentaties op  een filmisch sfeerbeeld, door de continue overvloei van vaak vele beelden tegelijk.

De thema’s die ik gebruik zijn vaak meditatief, waarbij zowel realistische landschappen alsook  abstracte beelden, gemaakt in het macrogebied, gebruikt worden.




website:     


Foto Galerie