Welkom 
 AV regionaal 
 Activiteiten 
 Nieuws 
 Leden 
 Tips & Truc's 
 Links 
 Foto Galerie 
 HDAV series 
 Contact 
 

AV ZON-Licht

 

Het AV-gebeuren in den lande heeft al een “lange geschiedenis”. Al tientallen jaren bruisen en borrelen beelden, muziek en geluiden bij vele hobbyisten over het scherm. Dat gebeurt individueel en in verenigingsverband. Zéér belangrijk zijn de diverse festivals. Echter in Zuid-Oost Nederland was het opvallend stil. Vooral buiten de werkkamers van de hobbyisten.

Ettelijke keren is geprobeerd om een AV-groep op te richten. Steeds werd het stilaan weer stil…….totdat op 30 jan 2001 een kleine groep enthousiastelingen , ook gestimuleerd door de nieuwe digitale mogelijkheden, wederom een nieuwe AV groep heeft opgericht. We hebben in onze kleine groep enorm veel plezier gehad en we zijn zeer actief doorgegaan. Het resultaat is, dat onze club uitgegroeid is tot 19 leden. Inmiddels hebben we de clubnaam AV ZONlicht aangenomen. ZON staat voor Z(uid)-O(ost) N(ederland).

Ook de stormachtige digitale ontwikkeling heeft geleid tot ons succes. Echter we kunnen zeker nog mensen gebruiken, die de digitale mogelijkheden effectief weten toe te passen. We zijn van huis uit nog echte fotografen, die de “stilstaande dia” gewend zijn. Daarom zijn nieuwe digitale impulsen van harte welkom.